FOTO! Încă un accident pe E 58. Un camion încărcat cu floarea soarelui s-a răsturnat

camion-incarcat-cu-floarea-soarelui-rasturnat-1Încă un accident de circulație a avut loc, marți seară, pe E 58. Un camion încărcat cu floarea soarelui s-a răsturnat la ieșire din localitatea Cotu.

Șoferul, Vasilică Stoiu, în vârstă de 43 de ani, conducea autovehicolul dinspre Botoșani spre Iași, iar la un moment dat, într-o rampă, camionul a intrat în balans și s-a răsturnat pe partea stângă a drumului.

camion-incarcat-cu-floarea-soarelui-rasturnat-2Șoferul este din Tulcea și a fost rănit ușor. El a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD, apoi a fost transportat la spital.like facebook

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, care intervin pentru eliminarea oricărui pericol întrucât sunt scurgeri de carburanți.

Se pare că autovehicolul făcea parte dintr-un convoi care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Din accident a rezultat o victimă, respectiv conducătorul auto, care a reușit și a ieșit singur, ajutat de ceilalți colegi  cu care se deplasa în coloană. Din spusele colegilor, se pare că autotrenul ar fi avut o defecțiune la sistemul de rulare, fapt care a condus la producerea accidentului. Victima a fost predată echipajului de Terapie Intensivă.[…] În acest moment, lucrăm pentru îndepărtarea celorlalte pericole, inclusiv  încercăm să dirijăm combustibilul scurs din rezervor pentru a nu produce alte pagube, atât cerealelor care s-au împrăștiat pe carosabil, dar și în mod special mediului, existând o cantitate mare de motorină care se scurge încă din rezervor  ”, a spus Narcis Jachel, șef Detașament de Pompieri ISU Botoșani.

One thought on “FOTO! Încă un accident pe E 58. Un camion încărcat cu floarea soarelui s-a răsturnat

  1. Nu înțeleg de unde atâtea accidente . Drumul este bun, doar prezintă câteva denivelări …. Ca sa citam oficialitățile 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *