Protest la o şcoală din Botoşani. Părinţii refuză să mai trimită copii la cursuri

protest-la-scoala-rosiori-botosaniSituaţie inadmisibilă la o şcoală din Botoşani în a doua zi a anului şcolar care tocmai a început. Părinţii unei clase a III-a de la Şcoala din Roşiori au refuzat să trimită copiii la cursuri, după ce au aflat, luni, că aceştia trebuie să înveţe simultan cu elevii de la clasa O.

Nemulţumirile au apărut după ce directoarea şcolii, Elena Simina Pinghireac, a decis formarea claselor simultane, fără anunţarea prealabilă a părinţilor.

like facebookNoi trimitem copii la şcoală să înveţe. În clasa a treia ei fac fracţii, nu desenează sau colorează. Niciodată un copil de clasa a III-a nu va putea învăţa lângă unul de clasa zero”, spune una dintre mame.

Părinţii ameninţă că nu vor trimite deloc copii la şcoală preferând îngheţarea anului şcolar învăţământului simulan.

Directoarea şcolii Elena Simina Pinghireac a refuzat să comenteze situaţia. Ea a spus că nu va da declaraţii în lipsa reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar.

 

One thought on “Protest la o şcoală din Botoşani. Părinţii refuză să mai trimită copii la cursuri

  1. Feritul lui dumnezeu sa dea vro declaratie inainte de-a o consulta pe sefa ISJ ,pai o da afara ca pe o pisica c………a , pai cred ca va apare si raspunsul daca nu va convine duceti cpii la alte scoli Botosaniul e aproape .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *