Tragedie! Soț și soție morți în urma unui accident rutier

accident-pe-drumul-botosani-iasi-e-85Tragedie fără margini într-o familie din municipiul Botoșani, după ce doi soți și-au găsit sfârșitul într-un cumplit accident rutier care a avut loc, luni, pe drumul european E 58, în apropiere de Mnăstirea Zosin.

Mircea Ciofu, de 66 de ani, și soția acestuia, Aurelia, de 63 de ani, se întorceau cu un Nissan Almera spre Botoșani. După ce au trecut de Mănăstirea Zosin, într-o curbă la dreapta, bărbatul, care se afla la volan, pierde controlul asupra volanului, intră pe contrasens, izbind în plin o autoutilitară Mercedes Benz.

like facebookImpactul a fost atât de puternic încât Aurelia Ciofu a rămas încarcerată, intrând în stop cardio- respirator. Ea a fost transportată cu ambulanța la spital, timp în care a fost resuscitată. Internată pe Secția de Terapie Intensivă, ea s-a stins din viață după aproape două ore.

Soțul acesteia, Mircea Ciofu a suferit și el multiple traumatisme abdominale și toracice, fiind spitalizat în stare gravă. Luni seară, în timpul unei intervenții chirurgicale, bărbatul a murit pe masa de operație.

În accident au fost răniți și șoferul dubiței Cristian Bobuțanu, de 31 de ani, dar și pasagerul din dreapta, Ioan Slavnic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *