FOTO Accident grav! O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost rănite pe drumul Botoșani- Iași (Update)

accident-grav-drum-botosani-iasi-la-zosin-1O femeie a murit, iar alte trei persoane au fost rănite într-un grav accident de circulație care a avut loc, luni, pe drumul Botoșani- Iași E 85, înainte de Mănăstirea Zosin.

Un autoturism Nissan Almera și o dubă Mercedes Sprinter, în care se aflau două persoane, s-au izbit într-o curbă. O femeie care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului Nissan, Aurelia Ciofu, în vârstă de 63 de ani, a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea ei. Starea sa de sănătate era foarte gravă în momentul în care a fost dusă la spital. Din cauza leziunilor suferite, Aurelia Ciofu a murit în unitatea medicală.

accident-grav-drum-botosani-iasi-la-zosin-2Celelalte trei persoane au fost și ele transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Botoșani.like facebook

Din primele informații, se pare că accidentul s-a produs din cauza șoferului de pe autoturismul Nissan Almera, Mircea Ciofu, în vârstă de 71 de ani, care a pătruns pe contrasens și s-a izbit în dubița în care se aflau Cristian Bobuțanu, de 31 de ani, și Ioan Slavnic.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *