FOTO! Evacuare cu scandal. Doi elvețieni scoși cu jandarmii din casă

evacuati-de-jandarmi-din-cauza-datoriilor-1O familie de elvețieni a fost evacuată cu jandarmii din casă, luni, din cauza datoriilor pe care le-a înregistrat la chirie, dar și la utilități.

Siefried Bauer și Maria Gerardina Bauer locuiau într-o casă de pe Aleea Zorilor pe care au închiriat-o de la Cezar Mihai Dănăceanu.

„Nu vor să plece de bună voie. Sunt elvețieni, refuză să respecte orice parte a legii române, a vreunei ordonanțe. Îi deranjează faptul că sunt mutați și animalele sunt chinuite în România”, a declarat executorul judecătoresc Sînziana Secrieru.

like facebookCei doi au adunat în curtea lor foarte mulți câini, spre nemulțumirea vecinilor, care erau pur și simplu exasperați de zgomotul produs de animale, dar și de mirosul insuportabil. Elvețienii strângeau câini de pe străzile din Botoșani, apoi îi exportau în străinătate.

„Au fost domnii de la ecarisaj, dar s-au opus și pentru asta. O să vedem unde reușesc să îi ducă, dacă nu, o să ne adresăm Primăriei să nu-i lase liberi pe străzi”, a mai spus Sînziana Secrieru.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *