Accident grav la Darabani! Patru persoane au fost rănite

accident caruta noapteaUn grav accident rutier a avut loc, sâmbătă seară, pe raza orașului Darabani, după ce șoferul unui autoturism a intrat în depășire fără să se asigure și a lovit în plin o căruță care circula din sens opus.

Tânărul de 19 ani, din municipiul Suceava, conducea un autoturism pe str. 1 Decembrie din orașul Darabani, iar în momentul efectuării depășirii a lovit în plin atelajul.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo, a conducătorului auto şi a două pasagere din autoturism, toți fiind transportați la Spitalul municipal Dorohoi, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

like facebookConducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest , rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Căruțașul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Tânărul din Suceava este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *