O femeie a fost obligată să plătească despăgubiri din cauză că vaca sa a împuns-o pe mătușă

impunsa-de-vacaO femeie din Botoșani a apelat la instanţă solicitând ca nepoata sa să o despăgubească după ce vaca pe care o creştea a împuns-o. Profira Lupu, de 78 de ani, din localitatea Şendriceni, îşi aştepta în faţa curţii vaca de la cireadă, iar animalul nepoatei a trecut prin faţa ei şi a împuns-o. Femeia a ajuns la spital şi apoi a făcut o plângere penală împotriva nepoatei pentru vătămare corporală din culpă.

Procurorii au clasat dosarul, însă bătrâna a formulat o acţiune în civil în care a cerut nepoatei 9.000 de lei pentru spitalizare, plata a două persoane care au avut grijă de gospodărie cât ea nu a putut şi 5.000 de lei daune morale.

like facebookNepoata, Ioniţa Cuciureanu, şi-a recunoscut vina spunând că în acea zi nu a putut supraveghea animalul, însă pretenţiile bunicii sale sunt exagerate pentru că nu a stat decât patru zile în spital, timp în care a vizitat-o şi apoi a transportat-o acasă la externare.

Mai mult decât atât, de gospodărie avea grijă bunicul ei şi nu bunica. Instanţa a admis o parte din pretenţiile bunicii şi a obligat nepoata să îi plătească 800 de lei daune morale. Sentinţa Tribunalului Botoșani a rămas definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *