Costică Macaleți către directorii de școli: În mod politicos și insistent, prezentați problemele școlii la primari!

costica-macaleti-mihaela-huncaPreședintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, i-a atenționat pe directorii de școli să solicite din timp bani primăriilor pentru investiții în școli, pentru anul viitor. El le-a sugerat totodată directorilor să participe la ședințele de consiliu local și să ridice problemele din școlile pe care le conduc.

like facebookÎn perioada imediat următoare se croiesc bugetele locale. De aceea, în mod politicos și insistent, prezentați problemele școlii la primari, la consiliile locale, pentru că nevoile școlii sunt multe și de aceea cred că trebuie să luăm din fașă anumite lucruri și să le rezolvăm. Dacă o să cereți bani mai târziu, o să vă spună că bugetul este deja făcut și nu se mai poate face nimic. Nu cred că domniile voastre, directorii de școli, nu aveți intrare la primar și insistați în același timp să fiți invitați la ședințele consiliului local, pentru a vă exprima punctele de vedere”, le-a spus Macaleți, vineri, directorilor de școli.

Președintele CJ, Costică Macaleți a participat la consfătuirea anuală a directorilor de școli, care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *