Vezi când încep lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de apă din Dorohoi!

guri de canal dorohoi (3)Reprezentanții Consiliului Județean s-au întâlnit, vineri, cu șefii de la Nova Apaserv, cu reprezentantul firmei Ludwig Pfeiffer S.R.L Timișoara și conducerea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”AQUA Botoșani” pentru a discuta asupra investiției de la Dorohoi privind extinderea și reabilitarea rețelelor de apă din Dorohoi.

like facebookAceștia au discutat despre motivele care au dus la apariția unor întârzieri în executarea lucrărilor și soluțiile identificate pentru recuperarea acestor întârzieri, dar și despre executarea lucrărilor pe străzile municipiului Dorohoi , care nu au fost reabilitate prin Programul Operațional Regional 2007-2013.

Se estimează ca într-o săptămână se va începe execuția lucrărilor, fiind deja predate amplasamentele pe 20 de străzi. Reprezentantul antreprenorului și-a asumat predarea unui grafic de lucrări revizuit în termen de 10 zile. Reprezentanții societății Nova Apaserv și-au asumat ca în decursul săptămânii viitoare să se deplaseze la fața locului și să verifice graficul de lucrări”, se precizează într-un comunicat al Consiliului Județean.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *