FOTO! Trei bărbați căzuți într-un bazin cu apă uzată. Unul a murit

ambulanta-smurd-saveni-putTrei bărbați au căzut, vineri, într-un bazin cu apă al Stației de epurare din Săveni. Pompierii au intervenit imediat pentru scoaterea lor, dar au găsit numai doi dintre ei.
like facebookLa faţa locului s-au deplasat două echipaje aparţinând Gărzii de Intervenţie Săveni, cu două autospeciale, dintre care una de prim ajutor, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din localitate.

La sosirea gărzii de intervenţie, s-a constatat că în bazin se aflau trei persoane, dintre care două erau inconştiente, fiind suplimentate forţele şi mijloacele de salvare şi prim-ajutor.

Două dintre victime au fost scoase din bazin la câteva minute după sosirea salvatorilor. Este vorba de doi bărbaţi, unul de 38 de ani, celălalt de 46 de ani. Bărbatul de 46 de ani era inconştient. Acesta şi-a revenit după ce cadrele medicale aflate la faţa locului i-au acordat primul ajutor calificat. Ulterior, cei doi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pentru scoaterea celui de-al treilea bărbat, în vârstă de 61 ani, pompierii au intervenit mai bine de o oră. Ionică Târzioru nu a răspuns manevrelor de resuscitate, fiind declarat decedat. Misiunea a fost extrem de dificilă din cauza spaţiului îngust unde acesta era captiv şi existenţei gazelor toxice în interiorul bazinului.

Cei trei efectuau lucrări de igienizare a puțului și sunt angajați ai societății Nova Apaserv.
saveni-mort-put-pompieri
pompieri-saveni-put-mort

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *