Cutremurător! Femeie violată pe o stradă din municipiul Botoșani. Se întorcea de la biserică

femeie-violata-cepturaO femeie de 60 de ani a trăit clipe de groază, săptămâna trecută. A fost batjocorită de un bărbat în vârstă de 32 de ani, în dreptul liniei de cale ferată de după Praktiker.

Femeia participase în noaptea de 1 spre 2 septembrie, la slujba de la Mănăstirea Popăuți și se îndrepta spre casă. În zona Gării, ea a fost acostată de individ, care era în stare de ebrietate.

like facebookVictima a fost bătută, după care agresată sexual. Individul, Petrică S., din comuna Roma, a fost reținut de polițiști.

Potrivit anchetatorilor, acesta a fost arestat în cursul zilei de joi.

 

5 thoughts on “Cutremurător! Femeie violată pe o stradă din municipiul Botoșani. Se întorcea de la biserică

  1. Pai cum sa nu se intample astfel de nenorociri cand nici urma de politist/jandarm in zona garii!! Sunt hoti de buzunare,betivi,boschetari si mai nou violatori. ALOOOO seful Politiei Botosani!!! Domule Prefect luati masuri va rugam ca sunteti singura speranta in Bt.

  2. Stihu, trebuie si tu sa intelegi situatia, toti politistii sunt in misiune in centru vechi si in Parcul Tineretului, unde sunt „foarte eficienti!!!”….

  3. toate aceste situații descrise de cetățeni sunt permanent omniprezente în toată România. se semnalează faptul că nu sunt suficiente cadre în structurile MAI, dar Guvernul nu ia măsuri, invocând lipsa banilor. dar ne întrebăm: pentru salariile și pensile speciale ale celor pe care- i cumpărați, legal desigur, de unde dracu aveți bani mă???
    și chiar dacă ar fi suficienți polițiști și jandarmi, situația tot de câcat rămâne… dacă-i ia la omor cu bastoanele, răspund în fața legii privind drepturile omului…auzi aici, infractori cu drepturi, dacă trage un foc de armă, I se întocmește celui în cauză un vraf de dosare. iar dacă-l nimerește pe mârlan polițistul ajunge să primească și o condamnare, la care toată mass media îl acuză ca ucis copilul… și iar ne întrebăm: ce ar trebui să facă forțele de ordine? să împartă dulciuri, țigări, droguri și rachiu???
    eu cred că este necesar să începem să ne facem dreptate singuri, în lipsa celor care ar trebui să se ocupe de asta. mulți din cei angajați pe noile și probabil vechile criterii, nici n-au curajul să scoată capul afară noaptea, dar să mai aplice și legea. și uite așa cu răbdare ajung să ia pensii special…

  4. Eu nu ii inteleg pe bisericosii astia. Ce Dumnezeu cauti noaptea la 1 la biserica? Ce om normal..care munceste ziua..pierde noptile prin biserica..Pupatori de moaste..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *