Cu ce a venit un protestatar ca să arate cum sunt drumurile din județ

protestatar-drumuri-cu-varzaUn protestatar a vrut să arate șefilor Consiliului Județean cum sunt drumurile din județ și a adus cu el o…varză. Pe timpul protestului care a avut loc, joi, în fața sediului Consiliului Județean, protestatarul a ținut varza în mână.

Așa sunt drumurile: varză”, a spus acesta.

Peste 100 de oameni și-au manifestat nemulțumirea de modul cum arată drumul județean Dorobanți-Nicșeni-Roma.

like facebookEi au chemat autoritățile județului, dar și parlamentari, să coboare lângă ”cei cu probleme financiare, cu mașini distruse”.

Organizatorul acțiunii de protest, Paul Crețu, a declarat că pe 15 februarie, locuitorii comunei Nicșeni au făcut un miting de protest cu privire la starea proastă a drumului, însă au fost doar promisiuni fără a se lua vreo măsură concretă.

Dacă nu se vor lua măsuri, vom organiza un miting cu vecinii noștri din comuna Roma, un miting de amploare în fața Consiliului Județean. Domnilor aleși locali, domnilor parlamentari, cine s-a ținut de promisiune. Nu ne-am adunat aici de plăcere, ci de nevoie. O nevoie care ne scoate din buzunare și bruma de bani care o câștigăm de vai de mama noastră, pentru a ne repara mașinile pe care nu le considerăm un lux, ci un mijloc de existență pentru majoritatea dintre noi”, a declarat Paul Crețu.

El spune că taxele pe care le plătesc sunt chiar mai mari decât în unele țări europene, ”dar dreptul de a circula pe un drum pe țările europene, când vom avea?”. Protestatarii au lansat și o provocare la adresa președintelui CJ, Costică Macaleți: să facă naveta zilnic cu mașina personală pe DJ 296, de la Dorobanți la Botoșani.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *