Trei primării din județ cer stingerea datoriilor la Guvern

top salarii- bani multiTrei primării din județul Botoșani au solicitat stingerea datoriilor de către Guvern. Este vorba de primăriile Dângeni, Mihălășeni și Călărați.

Prefectul Dan Nechifor susține că termenul de depunere a cererilor este 31 octombrie și crede că numărul unităților administrativ-teritoriale din județ care vor apela la această ordonanță va crește.

like facebookNu este prima ordonanță care se dă pentru compensarea obligațiilor. Mulți depun cereri, dar fac precizarea că este vorba de obligații la 30 iunie. Câți își permit să aibă obligații la 30.06, pentru că Fiscul pune poprire”, a menționat Nechifor, care a adăugat că vor veni să solicite stingerea datoriilor primăriile care nu au beneficiat de fonduri în urma rectificării bugetare.

like facebookSumele pentru plata datoriilor vor fi alocate pe baza unor cereri ce se depun până la data de 31 octombrie la direcţiile regionale ale finanţelor publice.

Sumele alocate vor fi utilizate exclusiv pentru stingerea obligaţiilor fiscale restante, aşa cum sunt cuprinse în certificatul de atestare fiscală la data de 30 iunie 2016, fie că fac sau nu obiectul eşalonărilor sau amânărilor la plată.

 

 

One thought on “Trei primării din județ cer stingerea datoriilor la Guvern

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *