VIDEO Scandal într-un microbuz după ce şoferul a fost atenţionat să nu vorbească la telefon în timp ce conduce

aglomeratie autobuzO cursă judeţeană s-a transformat într-un adevărat scandal între şofer şi pasageri. Totul a început după ce o pasageră i-a atras atenţia şoferului, ce efectua cursa Rădăuţi Prut-Botoşani, că vorbeşte la telefon în timp ce conduce. De aici a pornit tot scandalul, în apărarea şoferului sărind iubita lui care îl însoţea.

Un alt pagager a început să filmeze întreaga scenă şi a povestit că întreaga cursă a fost un calvar. Cu o capacitate de 15 locuri s-ar fi urcat 26 de persoane în condiţiile în care cursa durează 2 ore.

like facebook„Până in Botoşani am călătorit ca într-o cutie de sardine, îngrămădiţi. Un microbuz cu 15 locuri cu 24-27 de persoane permanent la bord pe tot parcursul drumului. Culoarul din spate vehicului plin de bagaje şi saci iar pe culoarul din mijloc dintre scaune aproape un sfert din el era plin de bagajele călătorilor. Nu aveam unde să ne lăsam bagajele, microbuzul nu era dotat cu porbagaj. Putea fi o cursă cu un final tragic, neatenţia şoferului şi supraaglomerarea microbuzului puteau duce la un accident rutier”, susţine pasagerul într-o postare pe Facebook.

 

 

3 thoughts on “VIDEO Scandal într-un microbuz după ce şoferul a fost atenţionat să nu vorbească la telefon în timp ce conduce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *