Kim Kardashian de România, hărțuită și terorizată! Sexoasa botoșăneancă este ținta preferată a ciudaților!

francescaFrancesca este o artista sexy, ambitioasa si foarte frumoasa, care viseaza sa ajunga pe cele mai inalte culmi ale succesului in muzica, televiziune si teatru.

Bruneta iese imediat in evidenta pentru ca seamana izbitor cu Kim Kardashian, mai ales daca ne uitam, atentie domnilor, la posterioarele celor doua. Mai mult, cantareata este nascuta in zodia scorpion, la fel ca celebra americanca, scrie Wowbiz.ro.

like facebookTotusi, Francesca spune ca vrea sa se detaseze de aceasta asociere pentru ca isi doreste sa aiba propria identitate si un stil unic. Sa nu credeti insa ca frumusetea i-a adus protagonistei noastre numai avantaje. Aspectul ei fizic a atras tot felul de ciudati care au hartuit-o pana cand bruneta si-a cumparat spray paralizant si…l-a folosit.

FOTO: WowBiz.ro
FOTO: WowBiz.ro

Mi se spune Kim Kardashian de Romania pentru ca seman cu ea. Imi place mult, dar nu o imit. Vreau sa demonstrez ca am propriul meu stil si nu ma influenteaza ea…Eu incerc sa-mi creez propriul brand. Sunt o fata normala, simpla, care a plecat din Botosani acum cativa ani. Fac tot ceea ce imi sta in putinta sa reusesc in televiziune, muzica si teatru. Ce sa va spun? Viata mea nu a fost mereu usoara! Am intalnit si oameni mai putin buni, care mi-au pus piedici, am fost terorizata, hartuita…Si acum e un individ care ma suna noaptea, sa imi asculte respiratia si dupa aceea inchide. Ma deranjeaza, ca mie nu imi place sa imi trec telefonul pe silentios, ca poate primesc un apel important. Credeti-ma ca am intotdeauna la mine un spray paralizant. Nu plec fara el. Pana acum am consumat doua!”, a declarat Francesca.

Sursa: WowBiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *