Încă două ședințe publice pentru repartizarea catedrelor în învățământ. Vezi ce posturi mai sunt disponibile!

profesori titularizareInspectoratul Școlar Județean va organiza încă două ședințe publice pentru ocuparea posturilor în învățământ, până la începerea noului an școlar. Mihaela Huncă, inspector general în cadrul IȘJ, a declarat că una din ședințe va avea loc pe 8 septembrie, când se vor rezolva detașările la cerere.

like facebookDe asemenea, la această ședință vor avea drept la posturi candidații care au avut medii peste 5 la concursul național de titularizare sesiunile 2016-2015, 2014-2013, precum și cei care au participat la concursul național de titularizare din seriile 2012-2011-2010 și care au avut nota minim 6. Vor mai fi rezolvate detașările la cerere prin concurs specific pentru cadrele didactice titulare din sesiunea 2016.

Ultima ședință publică este programată pe 9 septembrie și este dedicată cadrelor didactice care în etapele anterioare nu și-au completat catedrele. Vor avea prioritate profesorii calificați, care au participat la concursul național de titularizare, după care cei care sunt specializați suplinitori în profilul postului și apoi cei care vor cere plata cu ora. În ultima parte a ședinței se vor prezenta și candidații de la concursul de suplinire.

Vezi posturile vacante în învățământ la 1 septembrie!

One thought on “Încă două ședințe publice pentru repartizarea catedrelor în învățământ. Vezi ce posturi mai sunt disponibile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *