VIDEO Locuitorii din zona centrală a municipiului terorizaţi de nunţile organizate în weekend

petrecere legendaLocuitorii din zona centrală a municipiului Botoşani sunt exasperaţi de nunţile care se organizează la localurile din zonă.

Un cititor BotoşaniNews.ro a trimis pe adresa redacţiei un filmuleţ făcut duminică dimineaţă la ora 4 din casă. Muzica de la nunta organizată la un restuarant de pe Pietonalul Unirii se auzea perfect în casa lui, cel mai probabil uşa localului fiind deschisă şi o parte din nuntaşi pe teresă. Oamenii din zonă au făcut mai multe sesizări la poliţia locală, însă deocamdată nimeni nu a luat nici o măsură.

„Bataie de joc la adresa locatarilor. Filmarea este facuta la ora 4 dimineata. Astfel de petreceri au loc regulat in fiecare sambata si duminica. Politia locala a inregistrat numeroase sesizari si nu a facut nimic, nici macar un echipaj sa constate”, a spus Claudiu Paul.

4 thoughts on “VIDEO Locuitorii din zona centrală a municipiului terorizaţi de nunţile organizate în weekend

  1. Politia locala degeaba o chemati,eu am sunat cand am gasit locul de parcare ocupat si nu a venit nimeni,m-au intrebat daca am acord si daca am platit si atat…

  2. Si nuntile (petrecerile) de la restaurantul „Dalas ” din spatele parcului M Eminescu este in mijlocul locuintelor (blocurilor de locuinte) , deranjeaza foarte tare muzica si galagia . Nu este renovat de mult timp ,dar deja ne-a obosit .Cel ce a investit in local trebuia sa ea in calcul faptul ca nu o sa aiba viata lunga , zgomotul deranjeaza locatarii din zona.

  3. ACEIAȘI PROBLEMĂ ESTE VALABILĂ CAM ÎN TOT ORAȘUL.
    Nunți în mijlocul străzilor, localuri între blocuri care terorizează aproape în fiecare seară riveranii, morți plimbați prin aglomerația urbană care pun la încercare nervii șoferilor, baruri și cafenele lângă școli care comercializează minorilor fără nici un fel de jenă, băuturi alcoolice și țigări la pachet și la bucată, sfidând legea și bunul simț, parcă din temelii. Etnobotanice la toate colțurile, era și un consilier care vindea dintr-astea… aproape de capătul lui 1.
    Piața Mare plină de papistași de tot felul care o vând si-o schimbă și pe măsa…
    Nimeni nu-I vede, nimeni nu-I aude. Bine că cei care ar trebui să controleze situația au salarii și pensii speciale din banii noștri, ai celor care venim la muncă pe lefuri de câcat, ca să trăiască alții bine…
    Babilonie curată… indolența și mârlănia a atins cote alarmante. Dacă asta este democrația promisă, atunci ne pișăm pe ea.
    Cu certitudine instituțiile statului trebuie să ia măsurile necesare, indiferent pe cine ar supăra, căci în final nu I-a pus nimeni să se încumătrească ca șobolanii între ei,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *