Bătaie pe o stradă! Patru tineri s-au luat la bătaie în municipiul Botoşani

masina politie in fata la dolce vita noaptea1Patru tineri au fost ridicaţi de poliţişti după o bătaie care a avut loc în noaptea de luni spre marţi pe o stradă din municipiul Botoşani.

Poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani s-au autosesizat cu privire la faptul că pe strada Primăverii din municipiu, mai mulţi tineri provocau scandal şi agresau o persoană.

La faţa locului au fost identificaţi R. D. de 23 de ani, A.G. de 27 de ani, ambii din municipiul Botoşani şi M. E. de 35 de ani, din municipiul Bucureşti. Totodată, a fost depistat un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Botoşani, despre care s-a stabilit că ar fi fost agresat de către R. D.

like facebookCei trei au fost conduşi la sediul Politiei municipiului Botoşani, unde   au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior, întrucât aceştia continuau să se manifeste violent, au fost conduşi  şi internaţi la secţia de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean Botoşani. În cauză continuă cercetările, urmând să fie propusă soluţie procedurală.

 

One thought on “Bătaie pe o stradă! Patru tineri s-au luat la bătaie în municipiul Botoşani

  1. Cristi Repede. Un adevarat pericol pe strazile din botosani. Are zeci de dpsare penale… Dar nimeni nu ai face nimic fiindca are o matusa care este procuror. Umbla beat, drogat si se leaga de cine ai iese in cale. Faceti ceva cu el altfel ne vom teme sa iesim din case..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *