A lăsat armata și s-a apucat de gătit. Un botoșănean, la concursul culinar „Chefi la cuțite”

ovidiu andrei dobinciucUn tânăr în vârstă de 29 de ani din Flămânzi, județul Botoșani, a lăsat armata și s-a apucat de găsit. Ovidiu Andrei Dobinciuc a intrat în armată în 2007, iar în 2013 a fost în Afganistan. A ales bucătăria, însă, și a renunțat la haina militară.

like facebook„Eram foarte mult plecat și am ales să mă reprofilez”, a spus botoșăneanul.

El a participat la show-ul culinar „Chefi la cuțite” difuzat luni, la Antena 1. Ovidiu a preparat un tartar de vită, care, din păcate, nu a fost pe gustul celor trei chefi și nu a primit decât un cuțit astfel că nu va merge în etapa următoare.

ovidiu andrei 1Ovidiu a lucrat ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Botoșani, dar a și spălat vase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *