Tabără națională de mediu, la Agafton

tabara agaftonDirectia Pentru Sport si Tineret Botosani isi deschide luni portile pentru 100 de tineri din intreaga tara doritori sa participle la una dintre cele mai longevive tabere nationale din Centrul de Agrement “Codrii de Arama” .

like facebookTabăra naţională „ECO-KNOW-LIFE” are ca punct de plecare nevoia de participare a tinerilor iubitori ai naturii şi mediului înconjurător la acţiuni specializate de educaţia non-formală, cu protejarea mediului şi deprinderea tehnicilor de orientare în timp şi spaţiu, cu mijloace naturale şi a tehnicilor de autoapărare, în condiţii civilizate şi de siguranţă.

Faptul că centrul de agrement « Codrii de Aramă» se află într-un cadru natural deosebit, face ca activităţile desfaşurate să fie cât mai atractive şi interesante.

Aflată la a IX a ediţie sustinuta impreuna cu Agentia pentru Protectia Mediului Botosani si Clubul Sportiv “DAO” Botosani, tabăra naţională se desfaşoară pe două module : protejarea mediului înconjurător şi iniţierea în tehnici de autoapărare specifice artelor marţiale, fiecare modul având un progam bine definit pe zile. Pe lângă cele doua module care cuprind activităţi de ecologizare, prepararea compostului şi iniţiere în tehnici de autoapărare, activitatea taberei va consta şi în activităţi recreativ -distractive, drumeţii, carnaval, concurs « Miss Tabăra » , foc de tabără .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *