Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache în război cu politicienii din Botoşani

sofia vicoveanca cu rapsozii botosanilorOrchestra Populară Rapsozii Botoşanilor, printre ai cărei solişti se numără Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache, s-a judecat doi ani pentru plata „cântărilor” susţinute în timpul campaniei electorale din 2012, în nordul ţării.
În urmă cu câteva zile, instanţa a dat dreptate orchestrei şi a dispus executarea silită a politicienilor pentru aproape 40 de mii de lei reprezentând „debit restant neachitat”, precum şi contravaloarea penalităţilor în cuantum de 0,1% pe zi de întârziere, ce se vor calcula din 2012 până la data achitării integrale a debitului.

Decizia instanţei vine la capătul a doi ani de procese declanşate de muzicieni împotriva politicienilor din Botoşani în condiţiile în care aceştia au refuzat să plătească de bună voie nota de plată a concertelor susţinute de formaţia ce îi are ca principali solişti pe Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache.
like facebookPotrivit informaţilor apărute în presa locală, contractul iniţial s-ar fi ridicat la aproape 30 de mii de lei sumă din care artiştii au primit numai 14 mii. Politicienii ar fi refuzat achitarea în întregime a datoriei în condiţiile în care artiştii nu ar fi cântat în toate localităţile convenite prin contract.

Sursa: Spynews

One thought on “Sofia Vicoveanca şi Daniela Condurache în război cu politicienii din Botoşani

  1. De ce nu precizati si partidul in articol,sa stie alegatorii cine sunt cei care nu respecta nici contractele scrise ,dar promisiunile electorale .O fi vorba despre unii portocalii,proaspat vopsiti in galben? ei sunt capabili de asa ceva,au promis mariri de pensii si salarii in 2008(pt profesori au votat si o lege in acest sens )dupa care au taiat salariile ,au marit tva,au vrut sa taie si pensiile ,doar ca sa aiba ce fura.Chiar daca au furat de-au rupt in 2012 nu le-au ajuns banii sa plateasca muzica,ca mai au politicienii(hotii) si alte nevoi personale.Ma intreb cu ce vor plati la toamna cantarile ca nu prea ii vad sa aduca bani de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *