FOTO & VIDEO Sat terorizat de un cioban

Fanica Cretu surprins in timp ce cerea pe datorie
Fanica Cretu surprins in timp ce cerea pe datorie

Un cioban a ajuns să terorizeze un sat întreg ameninţând şi lovind oameni. Necazurile au început după ce angajata unui bar din localitatea Costeşti a refuzat să îi mai dea pe datorie lui Fănică Creţu după ce acesta nu plătise o restanţă de trei lei. Prima dată bărbatul a gâtuit femeia şi a ameninţat-o cu moartea. Apoi a început cu ameninţări la adresa localului spunând că îi dă foc dacă nu primeşte pe datorie.

Femeia a vrut să îşi lase serviciul şi nici nu a avut curaj să spună patronului cele întâmplate până când acesta nu a observat, pe camere de supraveghere, cum bărbatul a început să facă scandal la bar cu o altă ocazie. După ce a observat camerele de supraveghere, ciobanu a început să scrie bilete de ameninţare pentru a se feri să vorbească.

Ulterior a aflat că şi un client al barului a fost bătut cu biciul de către cioban care a ameninţat că va da foc tuturor localurilor din sat dacă nu primeşte marfă pe datorie. La câteva zile zile ciobanul a început să trimită ameninţări prin fratele său.

Dragoş Petre Apetre a făcut, prin intermediul unui avocat, o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru ameninţare şi spune că vrea să îşi dezvolte afacerile şi să sprijinile comunitatea într-un climat normal şi dacă se va continua în acest ritm şi alţi oameni de afaceri vor fi sceptici cu privire la investiţiile în zonă.

like facebook„ Din păcate pentru mine şi clienţii mei fideli, nu am scăpat de aceşti indivizi care nu au altă ocupaţie decât să tulbure liniştea publică. După acest incident am avut o discuţie cu angajata şi mi-a spus că a vrut la renunţe la serviciu după ameninţările primite, îi era frică pentru familia ei. Am sprijinit-o făcându-i promisiunea că voi face demersurile legale pentru a obţine o interdicţie pentru acest individ. Am încercat să port o discuţie cu el în următoarele zile, însă mi-a spus că el face legea şi o să îmi bată toţi clienţii dacă nu primeşte pe datorie. S-a lăudat că are 45 de capre şi poate să le vândă ca sa îşi permită avocaţi să scape de acuzaţii. Acest individ Fanică Creţu nu este decât un recidivist care a intrat intrat pentru diferite găinării la puşcărie. Nu a avut fapte grave, dar vrea să iasă în evidenţă încurcând oameni de genul meu, oameni afaceri, care oferă locuri de muncă sătenilor.Muţumesc lui Dumnezeu şi datorită comunităţii în care trăiesc le port un mare respect şi încă am tăria de a mă abţine să îmi fac dreptate singur şi nu vreau decât să dau un exemplu că poliţia şi instanţa până la urmă îşi vor face treaba. Mie îmi este frică pentru angajaţii şi clienţii mei, nu pentru mine”, a declarat Dragoş Apetre.

Acesta a mai adăgat că îşi cere scuze consătenilor şi clienţilor săi pentru demersurile făcute şi a precizat că nu urmăreşte să defăimeze satul ci să încheie pentru totdeauna cu aceşti indivizi care „fac legea” bătând oamenii.

5 thoughts on “FOTO & VIDEO Sat terorizat de un cioban

  1. Oameni buni nu trebuie sa mai mergeți cu capul in jos in fata unui recidivist,trebuie sa luati atitudine,chiar nu exzista barbati in satul ala,daca era aici la noi la Roma…nu si ar mai fi permis sa faca ce vrea el.

  2. Am facut si eu pascarie…dar asta cu o asa atitudine trebuie sa fi fost vreun sclav pe acolo..se vede clar ca vrea sa iasa in evidență,dar dupa cate am auzit despre acel patron e un om de treaba,dar si….. daca nu se va linsti si oameni sau poliția nu vor fi de partea lui,cu siguranta el nu se va lasa

  3. Patronul l peste,recidivist de mic,prosteste lumea p acolo,un golan ieftin,vrea s iasă in evidenta,poate iese primar!un analfabet

  4. Acest cioban are 8 luni rest de pedeapsa și 3 ani de încercare. Asta înseamnă ca orice dosar penal îl baga la pușcărie. Aveți curaj, oameni buni, și reclamati-l de fiecare data și veți scăpa de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *