Violenţă groaznică! Un bărbat îşi bătea soţia şi copii până ce leşinau, apoi îi uda şi o lua de la capăt. Ce a păţit

talhar in catuse arestat bogdan george iacobUn bărbat a dat dovadă de o cruzime uriaşă faţă de membrii familiei sale. Acesta bătea soţia şi copii până ce leşinau, apoi îi uda şi lua de la capăt.

Valentin A., de 43 de ani, din comuna Truşeşti, trăia în concubinaj de 16 ani cu Valentina A., de 38 de ani şi din relaţia lor au rezultat doi copii, o fată şi un băiat. Bărbatul obişnuia să îşi impună autoritatea în familie prin violenţă, o violenţă care, în ultimul timp, a fost dusă la extrem. Femeia şi copii au fost salvaţi în ultimul moment de nişte vecini ce au anunţat autorităţile. Din rechizitoriul întocmit de anchetatori a reieşit episoade de o violenţă extremă ale bărbatului.

Spre exemplu, într-o zi după ce s-a întors de la câmp Valentin A. s-a arătat deranjat că nevasta nu i-a pregătit borş, ci alte feluri de mâncare, şi a început să o bată. O lovea cu pumnii şi picioare apoi cu coada unei furci până ce lemnul s-a rupt. Femeia a încercat să fugă la un vecin, însă a fost ajunsă din urmă de concubinul ei şi a fost din nou bătută până a leşinat, iar el a obosit. Apoi a aruncat o găleată de apă, ca să o trezească, iar la scurt timp a luat-o din nou la bătaie.

Nu s-a mulţumit cu atât şi a dus-o pe imaş, pe o ploaie torenţială şi a pus-o să mulgă patru vaci. În timp ce o supraveghea o lovea fiind nemulţumit de ritmul de lucru al femeii. După câteva zile aceasta a fost văzută de vecini plină de lovituri şi au anunţat ambulanţa şi poliţia. Femeia a obţinut un certificat medico legal de unde a reeşit 50-55 de zile de îngrijiri medicale.

like facebookŞi cei doi minori erau bătuţi de inculpat, acesta fiind nemulţumit de cum lucrează la câmp. Copiii erau puşi să ţină calul la prăşitoare şi când nu lucrau bine erau bătuţi cu biciul.Autorităţile au preluat copii şi i-au internat într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Instanţa l-a condamnat pentru tratamentul aplicat familiei la o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

 

 

One thought on “Violenţă groaznică! Un bărbat îşi bătea soţia şi copii până ce leşinau, apoi îi uda şi o lua de la capăt. Ce a păţit

  1. Asa conducatori , asa popor! Violenta impusa de acesti ratati care ne conduc si fura o tara, apoi cretinii care cica au familie..merita pus pe scaunul electric!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *