Zeci de jandarmi mobilizați la manifestările de la sfârșitul acestei săptămâni. Vezi la care!

jandarmi Zilele orasului BotosaniÎn perioada 2 – 4 septembrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și liniștea publică la manifestările publice organizate în județul Botoșani.

În municipiul Botoșani, jandarmii vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestărilor prilejuite de organizarea Festivalului Diversității Multiculturale, care are loc pe Pietonalul Unirii, începând de vineri până duminică.

like facebookÎn județ, oamenii legii vor asigura o prezență activă și vor interveni în cazurile de încălcare a prevederilor legale privind normele de conviețuire socială la Festivalul  ,,Sărbătoarea Usturoiului” din localitatea Copălău, la parada moto de sâmbătă din municipiul Dorohoi, precum și la meciul de fotbal de liga a V-a dintre FC Avrămeni și AS Unirea Săveni, competiție sportivă ce va avea loc pe stadionul din localitatea Avrămeni duminică.

Efectivele de jandarmi vor fi alături de credincioșii participanți la slujba de sfințire a Bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din localitatea Gorbănești, pentru ca liniștea necesară enoriașilor să nu fie tulburată prin producerea unor fapte antisociale.

În executarea misiunilor specifice, jandarmii botoșăneni vor fi sprijiniți, în această perioadă, de lucrători ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Botoșani, potrivit unui comunicat al IJJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *