Hoţii care au furat banii unei femei de afaceri au fost prinşi

femeie talharitaHoţii care au comis, miercuri după amiază, un jaf asupra unei femei de afaceri au fost prinşi. Jaful a avut loc asupra unei femei, Ramona C., de 36 de ani, ce a scos o sumă de bani de la un bancomat apoi s-a dus în magazin.

Potrivit polițiștilor, femeia bănuită de comiterea furtului a fost identificată în persoana unei tinere de 25 de ani, din municipiul Botoșani.

De asemenea, a fost identificat conducătorul autoturismului din care a coborât femeia, anterior comiterii faptei.

În cauză continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în formă simplă”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție Județean.

Reamintim că hoţii, un bărbat şi o femeie, au parcat maşina lor, cu numere străine, paralel cu maşina femeii apoi au început să îi scotocească prin autoturism.

like facebook Soţul femei a observat şi a ieşit afară prinzând femeia, iar soţia sa a încercat să oprească maşina. Suspecta s-a smuncit din braţele bărbatului şi a fugit în maşină împreună cu complicele ei, care a prins-o pe victimă de mână şi a ţinut-o în timp ce mergea cu maşina pentru a-i lua un ceas ce îl purta.

 

FOTO Tâlhărie ca în filme. Patroana unui magazin târâtă cu maşina de două persoane ce au prădat-o

One thought on “Hoţii care au furat banii unei femei de afaceri au fost prinşi

  1. „siguranta si incredere” cica,nu?..aha..din parti
    cum sa pateasca ceva piranda..are acasa 10 puradei de invatat taina furtului,vrei sa moara de foame aia ,macati-as?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *