Membru ATOP: Comerțul cu diverse stupefiante în zona școlilor este destul de activ

radu anton zamau atopUn membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică a cerut o mai mare implicare a instituțiilor în prevenirea consumului de droguri în rândul elevilor. Gheorghe Vâzdoagă a spus că dacă în mediul rural problema consumului de droguri este aproape inexistentă, în mediul urban comerțul cu diverse stupefiante în zona școlilor este destul de activ.

like facebookLa țară totul este idilic. Nu sunt nici găști în jurul școlii, mai e un pumn dat într-o pauză, lucruri mărunte care nu devin o problemă socială, La oraș lucrurile se schimbă. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem, ce fac acești copii crescuți într-un asemenea mediu, un mediu mai curat în rural, atunci când vin într-o mare aglomerație urbană. Nu are acea imunitate și factorii nocivi din jurul lui acționează mai brutal și au și efect”, a spus Vâzdoagă.

El a spus că trebuie o mai mare implicare și în școli și ”să nu mai acceptăm de la directori că totul este bine, că nu avem cazuri de consum de droguri, acte de violență, colaborăm nemaipomenit cu poliția, colaborăm cu primăria. Lucrurile nu stau așa și ar trebui să intervenim”, a adăugat membrul ATOP.

 

One thought on “Membru ATOP: Comerțul cu diverse stupefiante în zona școlilor este destul de activ

  1. Da sar pute sa aiba dreptate dar ceia ce spune dumnealui erau sesizate de mult timp dar e bune ca si-a adus aminte ca altfel se termina sedinta prea repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *