PNL Botoşani are preşedinte unic la organizaţia de femei. Cine este liderul desemnat!

mirela sauca - pnl botosaniOrganizația de femei a PNL Botoşani are, începând de vineri, 26 august, un președinte unic la nivel judeţean. Este vorba de Mariana-Mirela Saucă. Aceasta a fost numită în funcție de către Biroul Permanent Național al Organizației Femeilor Liberale, întrunit la Poiana Brașov.

Prin numirea președintelui unic se încheie practic procesul de fuziune dintre organizațiile de femei ale fostului PDL și fostului PNL. Astfel de numiri de președinte unic la organizațiile de femei s-au făcut în 23 de județe.

Mariana-Mirela Saucă a fost până acum copreședinte al organizației de femei a PNL Botoșani, alături de Sînziana Secrieru, până când aceasta din urmă a demisionat din funcție, în luna mai a acestui an.

like facebook“Organizația de femei a PNL Botoșani este una dintre cele mai active și bine cotate la nivel național și țin aici să mulțumesc acum tuturor colegelor alături de care am lucrat în ultimii doi ani. Voi continua să susțin cauza femeilor în politică și administrație, știut fiind că sunt aplicate, mai concentrate asupra problemelor și soluțiilor concrete, sunt o resursă de eficiență, responsabilitate, perseverență și determinare. Voi susține un mecanism de promovare bazat pe valoare reală, pe competență și performanță, pe muncă, cinste și credibilitate, iar organizația noastră are multe membre care întrunesc aceste calități”,  a declarat Mariana-Mirela Saucă, după numirea în funcție.

Mariana-Mirela Saucă este de profesie chimist, activează în domeniul sanitar, iar în iunie a fost aleasă Consilier Județean pe lista PNL.

Sursa: Comunicat de presă PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *