Câinii comunitari au reapărut pe străzile din Botoșani. O fetiță a fost mușcată în zona Pieții Centrale

caini maidaneziCâinii comunitari încep să-și facă apariția în număr cât mai mare pe străzile din municipiul Botoșani. Potrivit directorului Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, și sesizările cetățenilor cu privire la existența câinilor comunitari pe raza municipiului Botoșani sunt tot mai multe. Ultima sesizare a fost formulată la sfârșitul săptămânii trecute, după ce o fetiță a fost mușcată de un patruped în zona Pieții Mari.

like facebookÎncercăm prin firma de ecarisaj să stopăm cât putem acest fenomen. Avem o problemă, că mulți din cei care au curte au unul sau doi câini nu i-au sterilizat. Acești câini trebuiau sterilizați până la sfârșitul anului 2014 și s-a mai dat o derogare până în 2015 și nu s-a întâmplat nimic în acest sens. S-a dat o lege care nu se aplică”, a spus Eugen Țurcan.

La această dată în padocuri sunt 600 de câini.

 

3 thoughts on “Câinii comunitari au reapărut pe străzile din Botoșani. O fetiță a fost mușcată în zona Pieții Centrale

  1. Domnule primar,
    Nu stiu exact ce se intampla, insa cainii au reaparut in numar foarte mare in zona stadion. Seara vad haite mari (20-25 caini) , asa cum nu am prea vazut de 3-4 ani pe strazi. Acum 1-2 ani cainii vagabonzi disparusera , cum au reaparut acum ????
    Ceva nu este in regula in activitatea primariei in aceasta privinta, va rugam sa indreptati situatia pana nu se vor intampla iarasi tragedii.

  2. iar a ajuns turcanu sa faca bani cu doctorasul lui vasiliu care are mercedes ultimul tip de pe urma acestor animale.chiar turcanu asta e cel mai bun din oras si nu se poate lipsi primaria de el de atatia ani???? mare director…..domenii agrement si parcuri…

  3. apropo au baietii de la ecarisaj autorizatie de port arma de tranchilizare pe domeniul public si unde au facut antrenament pentru a trage cu ea intre oameni??? aloo politia???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *