Femeie salvată de vecini după ce soţul a încercat să o omoare. Bărbatul avea două cuţite asupra sa

incatusat de mascatiUn bărbat din Botoşani a vrut să îşi omoare soţia şi numai spiritul civic al vecinilor a făcut ca femeia să fie în viaţă.

Valeriu B. a ajuns acasă, într-un apartament situat în municipiul Botoşani, şi şi-a găsit soţia gătind. I-a luat telefoanele mobile şi le-a izbit începând să ţipe spunând „în seara asta mori”.

Femeia a fugit în sufragerie şi a blocat uşa, însă soţul a spart geamul uşii, iar femeia s-a refugiat în balcon. Acesta a reuşit să pătrundă şi în balcon şi o ameninţa cu un cuţit, iar de frică soţia a prins lama cuţitului pentru a se apăra şi s-a tăiat.

like facebookAgresorul a luat-o de păr şi a izbit-o cu capul de podea până ce aceasta şi-a pierdut cunoştinţa. Vecinii alertaţi de zgomote au intrat în casă şi l-au găsit pe bărbat peste soţia s-a şi cu cuţitul în mână.

L-au deposedat de cuţit şi au sunat la 112, însă Vareliu B. s-a întors cu un alt cuţit cu intenţia de a o înjunghia, însă vecinii au reuşit să îl ia şi pe acesta din mână şi l-au imobilizat până ce a venit poliţia. Bărbatul a ajuns să fie condamnat pentru violenţă în familie la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Soţia a divorţat de el, iar instanţa l-a obligat să o despăgubească cu 30.000 de lei şi i-a pus interdicţie trei ani să intre în casa ei. Sentinţa a rămas definitivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *