Colecare selectivă în campania “Let’s Do It, Romania!” la Botoșani

LDIR -2Comitetul Județean de lucru constituit în județul Botoșani pentru desfășurarea campaniei de mediu “Let’s Do It, Romania!”, s-a întrunit, joi, într-o primă ședință pentru a lua primele decizii cu privire la bunul mers al campaniei.

Din comitetul județean al campaniei “Let’s Do It, Romania!” fac parte reprezentanți ai Instituției Prefectului, Consilului Județean, Inspectoratului Școlar, Agenția pentru Protecția Mediului și Comisariatul Județean Botoșani al Gărzii Naționale de Mediu.

like facebookDeciziile luate în recent încheiata ședință s-au referit la modul de:

  • Realizare a conștientizării populației asupra evenimentului
  • Modul de implicare și participare a instituțiilor la eveniment
  • Modul de comunicare intre instituții
  • Modul de raportare înainte și după eveniment

“Trebuie subliniat faptul că ne dorim ca botoșănenii să iasă din casă pe data de 24 septembrie pentru campania Let’s Do It, Romania!”, dar mai mult decât atât, mai important acum pentru noi este conștientizarea din partea populației asupra importanței colectării selective”, a declarat Paul Vieru, coordonatorul județean al campaniei Let’s Do It, Romania!.

În acest sens, membrii Comitetului Județean constituit pentru buna desfășurare a campaniei “Let’s Do It, Romania!”, au decis totodată ca voluntarii care vor lua parte la această acțiune să strângă doar deșeurile de tip hârtie, plastic și metal neferos pe care le vor colecta în saci menajeri personalizati. Toți participanții vor primi saci și mănuși de plastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *