Primarul Flutur: Încă mai aștept demisia domnului Aionițoaie

florin aionitoaieActorii Teatrului ”Vasilache” au fost prezenți, miercuri, în sala de ședințe a Consiliului Local, pentru a-și exprima nemulțumirea față de activitatea managerului instituției. Ei au cerut în fața consilierilor locali încetarea contractului de management încheiat între Primăria Botoșani și Florin Aionițoaie.

like facebookActorul Marius Rogojinschi a spus că Aionițoaie a adus grave prejudicii de imagine instituției, pe plan local, național și internațional.

Viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a propus să fie întocmit un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind încetarea contractului de management în cazul Aionițoaie.

Am discutat și cu sindicatul de la teatru, dar și cu domnul Aionițoaie, pentru a rezolva problema în mod amiabil. Pentru a nu încălca niciun fel de reguli sau legi era ca domnul Aionițoaie să înțeleagă și să-și dea demisia iar noi să mergem cu un manager provizoriu, până la organizarea concursului. Totul s-ar fi rezolvat așa. Eu încă aștept demisia domnului Aionițoaie, care ar fi cea mai corectă și am rezolva problema repede”, a spus primarul Cătălin Flutur.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *