Consilier local nemulțumit cum arată spațiile verzi din municipiul Botoșani. Răspunsul directorului DSPSA: Domnul e căzut cu parașuta în Consiliul Local

tanasa gabrielUn consilier local s-a declarat nemulțumit de modul cum sunt întreținute spațiile verzi din municipiul Botoșani. Gabriel Tanasă a spus că în sensurile giratorii din municipiu, dar nu numai, iarba este uscată și că sensul giratoriu de la intersecția Bulevardului ”Mihai Eminescu” și Petru Rareș a stat timp de trei luni plin cu buruieni.

like facebookLa modul cum se face în acest moment întreținerea spațiilor verzi, am fi asistat la o deșertificare a sensurilor giratorii, a scuarurilor amenajate cu iarbă. Mi-ar plăcea să cred că nu am ajuns să facem întreținerea spațiilor verzi într-un mod preferențial și nu pot să înțeleg cum în sensul giratoriu amenajat acum trei luni la interesecția Bulevard cu strada Petru Rareș a fost lăsat în paragină, au crescut bălării, până când ieri (nr, marți) s-au deplasat cinci-șase muncitori care s-au apucat să sape. Nu cred că în municipiul Botoșani întreținerea spațiilor verzi se poate face așa”, a menționat consilierul social-democrat.

Directorul Direcției, Servicii Publice, Sport și Agrement, consilierul local Eugen Țurcanu, i-a răspuns consilierului că este căzut cu parașuta în Consiliul Local.

Domnul Tănase e căzut cu parașuta în Consiliul Local. Investiția s-a făcut acum câteva luni în sensul giratoriu și nu a fost prins contractul de întreținere nici la DSPSA , nici la altă firmă. Obiectivul este încă în custodia constructorului, dar dacă nu prea cunoașteți administrație: Mai întâi citiți și apoi veniți să dați sfaturi”, i-a spus Țurcanu colegului său.

 

5 thoughts on “Consilier local nemulțumit cum arată spațiile verzi din municipiul Botoșani. Răspunsul directorului DSPSA: Domnul e căzut cu parașuta în Consiliul Local

  1. Nu am observat cum sunt spatiile verzi din zona cu pricina, insa stiu sigur ca orasul, in ultima luna, a devenit murdar. Strazile sunt nematurate, parcul
    ,, Mihai Eminescu” la fel, iar intre blocuri balariile se ridica la peste jumatate de metru. Noul primar o fi aplicat un sistem propriu ??? Sau nu prea vede din cauza
    ,,problemelor politice” inca nerezolvate???

  2. iarba nu este buna, nu poate fi inlocuita de trei ori pe an, trebuie doar udata.
    Si unde mai pui ca daca este iarba nu mai este praf si atunci pentru ce mai spalam soselele?

  3. Am mai spus, Boul de Turcanu ,se plimba cu bicicleta pe Bd. M. Eminescu si nu vede copacii uscati care cad peste parcari (Liceul de Arta) si trotuare ( granit) desprins, cad copii, se impiedica batrani, Etc. Nu intereseaza, gura mare are !!!!

  4. Mai, Karatistul curului. Spatiile verzi nu sunt ale tale, dar copacii de pe Bd. M. Eminescu (putrezi) nu sunt ai tai ?? Sau sunt prea putrezi si nu te intereseaza ? Bine ca ai grija de cultura !!!

  5. Rondul de intoarcere a tramvaielor de la Luceafarul si F-ca. Mobila zici ca sunt adevarate jungle. Saptamana trecuta au cosit chipurile , dar totul a ramas neschimbat. Pentru conformitate dl. Turcanu vizitati cele 2 locatii ca sa stiti pentru ce luati salariu din banii publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *