Contre în PNL şi PSD privind reprezentantul Consiliului Judeţean în AGA la Nova Apaserv

consiliu judetean 2016Social democraţii şi liberalii s-au contrat, miercuri, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean în privinţa reprezentantului instituţiei în cadrul AGA al Nova Apaserv.

Preşedintele CJ a venit cu un proiect de hotărâre privind desemnarea lui Iulian Micu ca reprezentant în cadrul AGA, însă liberalii au menţionat că atâta timp cât Radu Judele, reprezentantul desemnat de vechiul CJ, nu a fost revocat din funcţie, noua desemnare înseamnă suplinirea cu încă un post.

Astfel opoziţia a propus amânarea discuţiei proiectului pentru a se lua o hotărâre privind revocarea lui Radu Judele şi apoi numirea unei noi persoane.

like facebookAmalia Marian, directorul Direcţiei Juridice din cadrul CJ a explicat că hotărârea cum a fost redactată iniţial este corectă şi nu trebuie revocarea fostului reprezentant pentru că îşi încetează mandatul de drept la o nouă numire. În aceste condiţii hotărârea a fost aprobată aşa cum a fost propusă, însă doar cu voturile PSD, 17, liberalii opunându-se cu 13 voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *