Eurofermă din Botoşani scoasă la vânzare. Cât cere lichidatorul!

ferma vaci ripiceni1O fermă de bovine pe care o firmă din judeţul Suceava o deţine pe raza judeţului Botoşani a fost scoasă la vânzare.

Este vorba de o eurofermă de bovine cu 494 capete, vaci de lapte Hollstein si bovine tinere, amplasată pe raza comunei Ripiceni. Ferma aparţine firmei Chilia SRL din comuna Pojorâta, care a intrat în faliment.

Pe lângă adăposturile de vaci care se întind pe o suprafaţă de 5.130 mp, lichidatorul mai vinde o sală de muls pentru 24 de vaci şi echipamentul aferent, dar şi un sediu administrativ.

like facebookDe asemenea, lichidatorul, Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. – Filiala Suceava, vinde şi terenurile de peste 25 de hectare deţinute în vecinătatea barajului Stânca Costeşti.

Potrivit anunţului de vânzare, ferma dispune de utilităţi (apa, canalizare, electricitate – post trafo 100 KVA) şi are o deschidere de 53 metri liniari la drumul naţional DN24. Ferma este dotata cu aparatura si instrumentar veterinar, echipamente si utilaje agricole, dar şi mijloace de transport.

Preţul de vânzare este de 4,77 milioane de lei.

One thought on “Eurofermă din Botoşani scoasă la vânzare. Cât cere lichidatorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *