Un tânăr băut şi fără permis a furat maşina unor cunoştinţe şi a „parcat-o” într-un copac

masina in copacUn tânăr de 20 de ani a furat, duminică seară, maşina unor cunoştinţe, a plecat la plimbare cu aceasta, însă a terminat totul într-un copac.

C. M., din comuna Băluşeni, a luat fără drept autoturismul unei persoane cunoscute, care se afla parcat, cu cheile în contact, în curtea unei locuinţe din localitatea Buzeni, judeţul Botoşani și l-a condus pe un drum sătesc.

După ce a parcurs aproximativ 100 m, tânărul a pierdut controlul direcţiei, autoturismul izbindu-se într-un copac de la marginea drumului.

like facebookÎn urma coliziunii, a rezultat doar avarierea autoturismului.

C.M. nu poseda permis de conducere. Tânărul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit poliţiştilor, în cauză se efectueaza cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul, fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *