Accident grav. Patru persoane au ajuns la spital după impactul dintre două maşini

accident dorohoiUn accident cu impact frontal s-a petrecut duminică la amiază, iar patru persoane au ajuns la spital. Evenimentul rutier s-a petrecut în municipiul Dorohoi, la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu strada George Enescu lângă Banca Jijia.
În accident au fost implicate o mașină mortuară, condusă de Dorel Caba, de 55 de ani, și un Volkswagen în care se aflau cinci persoane. La faţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare care a ajutat la scoaterea din maşini a celor şase victime dintre care doar patru au avut nevoie de îngrijiri medicale. Echipajul SMURD a preluat doi copii unul în vârstă de un an jumătate și unul de trei ani care au fost transportați la spitalul Municipal Dorohoi.
accident dorohoi1Totodată la locul accidentului a ajuns o autospecială de primă intervenție de capacitate mare cu descarcerare care a luat măsurile de prevenire și au degajat mașinile de pe carosabil și o ambulanță care a preluat victimele, la spital ajungând doi copii și doi adulți.
like facebookConform polițiștilor de la fața locului, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate din partea maşinii mortuare, însă se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.
„Este vorba de o neasigurare corespunzătoare şi o neacordare de prioritate. Urmează să stabilim culpa fiecărui participant la trafic. La spital au fost transportați doi minori şi doi adulți care prezentau traumatisme sau atacuri de panică”, a spus unul dintre anchetatori.

Sursa: DorohoiNews

accident dorohoi1accident dorohoi2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *