Trebuie să citești asta înainte de a paria la Betano

Pariurix - botosaninewsCea mai plăcută și surprinzătoare apariție din industria locală de pariuri sportive, Betano (D. ONJN 3311 / 18.12.2015), a introdus o serie de funcții și avantaje pentru jucătorii români, fapt pentru care îți recomand să citești câteva observații înainte de a-ți deschide un cont nou la această agenție.

Cele mai importante 5 lucruri pa care trebuie să le cunoști înainte de a juca!

like facebookAm consultat articolul publicat de către specialiștii din industrie, cei din echipa celei mai mari și mai active comunități de pariori din România, pentru a extrage cele mai interesante puncte. Versiunea completă a acestui material poate fi găsită la: https://pariurix.com/inainte-de-a-deschide-un-cont-nou-la-betano-citeste-aici.html.

Pariurix- botosaninewsIată cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie să știi despre Betano:

  1. Depunerea minimă la acest operator este de numai 20 RON – fie că este realizată prin card de credit sau de debit, transfer bancar, Skrill, Neteller sau Paysafecard;
  2. Poți vedea partidele din Liga 1 live online dacă ai cel puțin 0,5 RON în cont, dar și alte zeci de mii de evenimente sportive din diferite discipline și continente;
  3. Agenția oferă zilnic câteva pariuri la care casa de pariuri are marjă de câștig 0 – evenimentele sunt selectate din fotbal, baschet, tenis și volei, iar promoția se aplică pentru tipul de pariu 1X2;
  4. Găsești o serie de promoții interesante, care te vor ajuta să eviți ghinionul și pierderile la limită – vei putea beneficia și de bonusul de bun venit și de cel pentru pariuri multiple (găsești mai multe detalii despre aceste oferte în articolul propus anterior);
  5. Poți paria de pe mobil folosind comandă vocală (în acest moment este singura agenție care dispune de o astfel de aplicație)

Cine este Betano?

Compania Gambling Malta Limited deține atât brandul Betano, cât și Stoiximan – o casă de pariuri care activează în Grecia de mai bine de patru ani. Grupul a primit licența în Malta în luna februarie a anului 2012 și în România, în ultimele zile ale anului 2015.

Deși nu se poate lăuda cu o longevitate deosebită, operatorul a debutat pe piața românească într-o manieră spectaculoasă, aducând o serie de inovații industriei jocurilor de noroc. Betano și-a făcut simțită prezența pe plan local odată cu desfășurarea Campionatului European de Fotbal, Euro 2016 – moment în care marea majoritate a pariorilor din țară au aflat câte ceva despre operator.

Concluzii

Aceste operator pare să fi apărut de nicăieri și totodată să fii revoluționat industria jocurilor de noroc. Interfețele aplicațiilor web și mobile sunt extrem de bine optimizate și de plăcute la navigare, astfel încât nu avem impresia că avem de a face cu un nou-venit pe piață.

Calitatea cotelor oferite de acest operator este mult peste așteptările tuturor. Practic, avem parte de anumite evenimente la care primim cotele maxime posibile – adică payout 100%. Însă oferta este nu numai calitativă, dar și cantitativă. Avem numeroase sporturi și competiții, dar și o sumedenie de tipuri de pariuri.

Oferta de pariuri live concurează de la egal la egal cu cele oferite de liderii din industria mondială și nici evenimentele difuzate în format live video nu se lasă mai prejos.

Soluțiile de tranzacționare și condițiile de depunere/retragere cuprind toate metodele preferate de români, iar promoțiile nu sunt afectate de mijlocul ales pentru alimentarea contului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *