Centrul de Informare și Promovare Turistică are director. Cine a promovat concursul

centru informare turistica 1Postul de director la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din cadrul Primăriei Botoşani este, în sfârșit, ocupat. Florentina Gheorghiță este cea care a promovat concursul, cu media finală 92,83. Cel de-al doilea candidat,  George Cosmin Maraloiu, a fost respins cu media 71,16.

like facebookDe asemenea, pe postul de consilier, grad profesional II la Compartimentul Relaţii cu Publicul în cadrul aceleiași instituții a fost admis Ionuț Gurzu, cu 83,66 de puncte, iar pe cel de referent, treapta I A la Compartimentul Relaţii cu Publicul a fost admis Ionel Rusu cu 93,99 puncte.

Pentru postul de director la această instituție din subordinea Primăriei Botoșani au fost organizate nu mai puțin de trei concursuri.

 

2 thoughts on “Centrul de Informare și Promovare Turistică are director. Cine a promovat concursul

  1. Deh,doar a venit Flutur la primarie,nu?A pupat bine doamna Gheorghita talpile Fluturesei cand era in Rapsodia.Acum se vad si rezultatele.Bravo,felicitari!Si altii care se duc pregatiti si invata,pe tusa…Domnul Maraloiu ar trebui sa faca contesatie,ca e prea mare increngatura asta de fluturisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *