Un tânăr a sărit la bătaie la un poliţist de frontieră după ce prietena lui a fost prinsă cu ţigări de contrabandă

politia de frontieraUn tânăr de 27 de ani din județul Botoșani este cercetat pentru ultraj după ce a sărit la bătaie la polițiștii de frontieră, supărat că iubita sa, Iulia D., de 24 de ani, a fost prinsă în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, cu țigări de contrabandă.

like-facebookMiercuri, în jurul orei 14.35, fata, din județul Vaslui, s-a prezentat la frontiera Siret conducând autoturismul marca Volkswagen, înmatriculat în România. Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control asupra autoturismului și  au descoperit în pneurile autoturismului, cantitatea de 620 pachete tigari, marca Kent, cu timbru ucrainean. Țigările, în valoare de 775 lei, au fost ridicate și confiscate, iar Iulia D. a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei.
În plus, a rămas și fără mașină.

În aceeași zi, dar la câteva ore diferență, în timp ce unul dintre polițiștii de frontieră se deplasa, la sfârșitul programului, cu autoturismul proprietate personală spre domiciliu, a fost oprit în trafic, de iubitul fetei, Andrei U. din județul Botoșani, care a început să dea cu pumnii în geamul din stânga față a mașinii, amenințându-l și înjurându-l pe polițist.

Polițistul a ieșit din mașină, dar tânărul nu s-a potolit, ci a încercat să îl lovească. Polițistul a reușit să îl imobilizeze și l-a condus la sediul Poliției de frontieră în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs totul. Tânărul este cercetat acum pentru ultraj.

Acest lucru tot nu l-a potolit. Andrei U. a fost prins joi, în jurul orei 23.55, de polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Siret în timp ce sărea gardul  pe sensul de intrare în țară încercând astfel, să se sustragă de la control. El avea într-o sacoșă 198 de pachete de țigări.

Andrei U. este cercetat, pe lângă ultraj, pentru contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei. El a fost reținut pentru 24 de ore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *