Bani și distincție de cetățean de onoare oferite de municipalitate pompierul maratonist

iulian rotariu decernare titul cetatean onoareFestivitate de decernare a titlului de Cetăţean de onoare pompierului maratonist Iulian Rotariu, vineri, la Primăria Botoșani.  Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a ținut să îl felicite pe pompier în cadrul unei festivități, la care au luat parte și viceprimarii municipiului Botoșani, Cosmin Andrei și Marian Murariu.

like facebookFlutur a spus că Iulian Rotariu este un model și este mândru că în municipiul Botoşani există un astfel de om.

Prin altruismul, prin sensibilitatea de care dă dovadă, prin felul în care a ştiut să tragă un semnal de alarmă asupra unor cauze nobile şi suferinţe tăcute, Iulian Rotariu se înscrie în rândul unor altfel de eroi. Este, fără exagerare, un model de la care noi toţi avem de învăţat”, a spus Cătălin Flutur.

Iulian Rotariu a primit un premiu de 10.000 lei, aprobat în Consiliul Local, o icoană cu Maica Domnului și drapelul național.

Este o onoare pentru mine să primesc acest titlu. Este o distincţie care mă onorează şi mă responsabilizează în acelaşi timp. Îmi doresc ca în viitor să pot duce cu cinste, cu onoare, cu credinţă, numele oraşului nostru, numele ţării, numele instituției în care lucrez şi să pot face cunoscută cauza Asociaţiei Părinţilor Copiilor cu Autism Botoşani„, a declarat Iulian Rotariu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *