Regulamentul de administrare a parcărilor cu plată și de blocare a mașinilor ar putea deveni funcțional din septembrie. Cine se va ocupa de acest serviciu!

parcare (1)Executivul Primăriei Botoșani vine în ședința ordinară din luna septembrie cu un proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de administrare a parcărilor publice cu plată dotate cu parcometre precum și de blocare a mașinilor parcate ilegal pe domeniul public. Potrivit primarului Cătălin Flutur, serviciul de administrare a parcărilor și blocarea mașinilor va fi preluat de către societatea Eltrans.

like facebookSunt foarte optimist în ceea ce privește proiectul nostru de reabilitarea a transportului public local: vorbim de cale de rulare, de completarea parcului de tramvaie, de modificarea depoului, dar există ca într-un an sau doi să nu avem grad de ocupare pentru salariații de la Eltrans. Le întindem o mână de ajutor”, a spus Flutur.

După aprobarea regulamentului, se va percepe din nou taxa de parcare și vor fi activate parcometrele.

Reprezentanții Primăriei spun că regulamentul nu prevede ridicarea mașinilor, însă vor fi date amenzi pentru vehiculele parcate neregulamentar în locuri sau zone nepermise.

Regulamentul respectiv a fost supus spre aprobare în fostul Consiliu Local, însă nu a fost aprobat.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *