Parcul Cornișa va fi recepționat pe obiective. Vezi care dintre acestea vor fi deschise până la sfârșitul anului!

Cornisa1Parcul de agrement Cornișa va fi recepționat pe bucăți, și asta pentru că o parte din obiective nu vor fi finalizate până la sfârșitul anului. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că cel mai probabil vor deveni funcționale anul acesta terenurile de sport, patinoarul, dar și piscinele acoperite.

like facebookÎn zona piscinelor exterioare, acolo unde terenul s-a surpat, vor fi făcute mai multe drenuri care să preia apele.

Mai este treabă multă. Nu s-au făcut nici probe până în momentul de față. Patinoarul încă nu e finalizat, iar cu heleșteul avem probleme cu scurgerile de acolo și alimentarea acestuia. Nu putem alimenta heleșteul cu apă de la rețea. Sunt făcute niște puțuri de mare adâncime și ne mai trebuie niște pompe. Și cu raftingul avem niște probleme identificate”, a menționat Flutur.

Pentru că majoritatea copacilor plantați în zonă s-au uscat, aceștia vor fi înlocuiți iar în zonă urmează să fie pus gazon.

 

One thought on “Parcul Cornișa va fi recepționat pe obiective. Vezi care dintre acestea vor fi deschise până la sfârșitul anului!

  1. Lasati brazii pentru altitudini mai mari, acolo se vor creste cel mai bine. Plantati specii pentru campie si zona deluroasa.Nu va rusinati si cereti sfatul unui specialist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *