Municipalitatea vrea să preia clădirile Școlii 3 și Grădiniței 8. Vezi pentru ce vor fi folosite spațiile!

Scoala 3 BotosaniPrimăria Botoșani face demersuri la Ministerul Educației pentru preluarea în domeniul public al municipalității a două clădiri. Este vorba de clădirea Școlii 3 și cea a Grădiniței 8, unități care în acest moment nu mai au activitate.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că Școala 3 va fi folosită temporar, pe perioada iernii, ca adăpost pentru oamenii străzi. Ulterior, spațiul va fi folosit pentru Serviciul Public Local de Asistență Socială.

like facebookVrem să mutăm Serviciul Public de Asistență Socială, pentru că sediul din Centrul Vechi este impropriu. Vrem să folosim spațiul adecvat pe acest domeniu, urmând ca spațiului din Centrul vechi să-i găsim o altă întrebuințare, poate mutând unul din serviciile Primăriei”, a spus Flutur.

În ceea ce privește spațiul de la Grădinița 8, de pe strada Săvenilor, edilul municipiului spune că nu s-a decis încă la ce va face cu acesta, însă spațiul poate fi folosit pentru o cantină. De altfel, curtea grădiniței a fost solicitată de Protopopiatul Botoșani pentru ridicarea unei biserici, solicitare care a stârnit mai multe controverse și care nu a fost acceptată de consilierii locali din fostul mandat.

 

One thought on “Municipalitatea vrea să preia clădirile Școlii 3 și Grădiniței 8. Vezi pentru ce vor fi folosite spațiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *