Zeci de copii aduşi în Botoşani într-o excursie organizată de un preot

copii la prefectura preot smardan1Aproape 100 de copii au fost aduşi, vineri dimineaţă, în Botoşani de preotul parohiei din Smârdan în cadrul unei tabere ajunsă la a doua ediţie.

Copiii, cu vârste între şase şi 16 ani, au vizitat palatul administrativ, au mers la un film, apoi la Mănăstirea Zosin. În prima ediţie au vizitat muzeul şi memorialul Ipoteşti.

like facebook„Este o bucurie pentru copii din parohia Smârdan şi numai pentru că foarte mulţi dintre ei nu au posibilitatea să meargă în excursii. Toate acestea sunt posbile cu sprijinul unui om deosebit, fiu al satului, deputatul Costel Şoptică. Considerăm că excursia de astăzi este o continuare a celei de anul trecut, dar şi premergătoare a ceea ce avem de făcut în viitor. Copii reprezintă generaţia de astăzi şi sperăm, cu ajutorul Bisericii, să ajugem cu toţii la mântuire. Cea mai mare parte a copiilor sunt din Smârdan, dar colaborăm şi cu parohia Ionăşeni. Dorim ca aceste acţiuni să îmbunătăţească comunicarea între copii, să nu fie crispaţi şi stresaţi”, a declarat preotul Andrei Grigore.

copii la prefectura preot smardan2

One thought on “Zeci de copii aduşi în Botoşani într-o excursie organizată de un preot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *