Directori din subordinea Consiliului Județean, vizați pentru schimbare. Vezi cine sunt!

costica macaleti 1Doi directori ai unor instituții subordonate Consiliului Județean, vizați pentru înlocuire. Este vorba de directorul societății Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, a cărui activitate va fi evalută de către Consiliul de Administrație al societății.

Potrivit președintelui Consiliului Județean, Costică Macaleți, și activitatea celor cinci directori adjuncți ai societății va fi evaluată.

like facebookTrimitem și noi un reprezentant al Consiliului Județean în Consiliul de administrație, în persoana domnului Iulian Micu, director Servicii publice în CJ, În urma evalăurii, CA va lua o hotărâre în consecință. Dacă se găsesc nereguli, se va schimba conducerea”, a spus președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți.

Șeful CJ susține că în urma acestor evaluri se va umbla și la organigrama societății, întrucât, susține Macaleți, este prea ”stufoasă la partea de TESA” iar salariile unor angajați sunt foarte mari , ”de parcă ar lucra la NASA”.

Vizat de schimbare este și directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri, Sorin Clim.

 

 

One thought on “Directori din subordinea Consiliului Județean, vizați pentru schimbare. Vezi cine sunt!

  1. Bravo Dl Macaleti dati mafia afara de la nova apa serv.au pretenti de salarii mai mari.cand s-au facut angajari la ei,doar cei cu pile au intrat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *