Peste 500 de locuri libere în licee pentru etapa a treia a admiterii computerizate. Sunt disponibile locuri și la liceele de elită!

rezultate_28663200Sute de locuri mai sunt disponibile la liceele din județul Botoșani, pentru clasa IX-a. Deși pare greu de crezut, pentru etapa a treia a admiterii computerizate au rămas anul acesta locuri disponibile și în liceele de elită din Botoșani. La Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, de exemplu, mai există un loc liber la profilul științe ale naturii, în timp ce la Colegiul Național ”A.T.Laurian” sunt șase locuri libere la filologie-limba franceză.

like facebookLa Colegiul ”Gr.Ghica” din Dorohoi sunt 24 de locuri libere la științe ale naturii, un loc la mate-info și șapte la filologie. De asemenea, clase întregi au rămas după primele două etape ale admiterii computerizate. Și la liceele vocaționale din județ mai sunt disponibile locuri.

A treia etapă a a repartizării pe licee pentru candiații care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapelor anterioare, va avea loc pe 1 și 2 septembrie.

Vezi aici locurile libere în licee!

Vezi aici locuri libere la liceele vocaționale!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *