Farmacia lui Flutur, vândută de lichidator. Cât cere pe autorizaţie!

farmacia sfanta maria botosaniFarmacia deținută de Gabriela Flutur, soția primarului Cătălin Flutur, este scoasă la vânzare. Lichidatorul Doru Liahu, care este administrator judiciar al societății comerciale Farmaplus, a scos la vânzare, prin licitație publică cu strigare, autorizația de funcționare a farmaciei.

Autorizația 6685/EN 4878 din 05.10.2006 emisă de Ministerul Sănătății Publice, care are ca obiect desfășurarea activitatii de farmacie, este vândută la un preț de 220.000 de euro, plus TVA.

like facebookLicitația va avea loc miercuri, 23 august, la sediul administratorului judiciar.

Societatea Gabrielei Flutur, care deține farmacia Sfânta Maria, a intrat în insolvență în luna ianuarie a acestui an, chiar la solicitarea soției primarului.

Farmaplus are datorii totale de aproximativ 300.000 de lei, din care 170.000 de lei la furnizori, iar diferenţa la bugetul de stat şi la salariaţi.

 

3 thoughts on “Farmacia lui Flutur, vândută de lichidator. Cât cere pe autorizaţie!

  1. Foarte tare! Toate afacerile familiei Flutur ajung la insolventa sau la lichidare judiciara dupa ce acestea inregistreaza mari datorii la bugetul statului.
    Intrebare catre Administratia financiara: DE CE ACESTE SOCIETATI SUNT LASATE MULT TIMP SA ACUMULEZE DATORII si apoi sunt lichidate, evident in defavoarea statului roman??
    Se aude ??? Cine poate sa raspunda?? Eventual cu functia de director la finante!

  2. N-am vazut farmacie in faliment,dimpotriva proprietarii sunt foarte bogati!De acord ce au de spus cei de la ANAF,dar mai ales judecatorii carora li s-a adresat madam Flutur 2 in privinta declararii insolventei.
    Inca o intrebare :Cei de la APA ne pot spune care este valoarea facturilor dl.Flutur,vrem sa stim daca plateste si apa de la piscina sau ne-o adauga noua fraierilor prin majorarea pretului?

  3. Poate scoateti si Primaria la vanzare, ca nu-i prea departe,bagati-o in insolventa si veti vedea ce va iesi. Puteti acoperi cheltuielile farmaciei cu pricina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *