Avea interdicţie de a se apropia de fosta soţie, însă a dat buzna peste ea în casă

Masina Jandarmerie si jandarmiUn bărbat de 36 de ani, care primise interdicţia de a se apropia la mai puțin de 250 de metri de fosta soţie, a încălcat hotărârea judecătorească şi a dat buzna peste aceasta.

Bărbatul a intrat de două ori în casă peste femeie, făcând scandal. Fosta nevastă a sunat de fiecare dată la 112.  Prima solicitare telefonică a fost făcută sâmbătă, 13 august a.c., la ora 15.48, iar echipajul de jandarmi care s-a deplasat pe strada Săvenilor din municipiul Botoșani l-a condus pe scandalagiu la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, unde i-au fost întocmite actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,nerespectare a hotărârii judecătorești”, faptă prevăzută de legea pentru prevenirea și combaterea violenței în familie și pedepsită cu închisoare de la o lună la un an.

like facebookO zi mai târziu, numai bine ce trecuse amiaza, că fostul partener de viață i-a mai făcut o vizită fostei soții, intrând iar în locuință și adresându-i din nou acesteia injurii și amenințări cu acte de violență, probabil la gândul că ,,ochii care nu se văd, se uită”.

Bineînțeles că fosta soție a reclamat din nou scandalul și a cerut intervenția jandarmilor, care s-a finalizat și de această dată cu întocmirea actelor de sesizare, pentru săvârșirea aceleiași fapte ca și în ziua precedentă.

Cum se întâmplă de obicei, consumul de băuturi alcoolice a fost unul din factorii care au dus la producerea acestor evenimente.

În noaptea care a precedat cea de-a doua vizită a bărbatului, în jurul orei 02.00, jandarmii l-au sancționat cu amendă în valoare de 400 de lei pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice și tulburarea liniștii locuitorilor prin strigăte, în apropierea sălii de sport ,,Voința” de pe strada unde, de altfel, locuiește fosta soție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com