O firmă din Botoșani va reface pistele aeroporturilor Otopeni și Băneasa. Contractul este de 6 milioane de euro

aeroport otopeniPistele celor mai mari și mai aglomerate aeroporturi din România vor fi refăcute de o firmă din Botoșani. Societatea comercială Tehnic Asist SRL, patronată de Mirel Vlas, a câștigat licitația organizată de Compania Națională Aeroporturi București SA pentru repararea pistelor de la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” (Otopeni) și Aeroportul Internațional Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Contractul încheiat cu CN Aeroporturi București SA prevede asigurarea de „servicii de proiectare, dar și executarea lucrărilor de reparații curente cu covoare asfaltice turnate la cald, beton de ciment și colmatări a rosturilor, fisurilor și crăpăturilor la suprafețele pistelor, căilor de rulare și platformelor de îmbarcare- debarcare/staționare/parcare ale Aeroportului Internațional Henri Coandă Bucuresti și ale Aeroportului Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu”.

like facebookPentru aceste lucrări, compania Tehnic Asist SRL Botoșani va câștiga nici mai mult, nici mai puțin de 27,6 de milioane de lei, adică peste 6 milioane de euro.

La licitație a mai participat o firmă, însă aceasta a fost descalificată.

Până acum, Tehnic Asist Botoșani a mai modernizat pistele aeroporturilor din Suceava, Tulcea și Satu Mare.

One thought on “O firmă din Botoșani va reface pistele aeroporturilor Otopeni și Băneasa. Contractul este de 6 milioane de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *