FOTO I-a distrus casa soțului de care a divorţat. Cum arată acum gospodăria!

casa distrusa dupa un divortO gospodărie a rămas ca după război după un divorţ cu scandal. Soția a distrus casa și a luat din ea absolut orice bun, astfel încât atunci când s-a întors bărbatul și-a pus mâinile în cap.

Petru şi Cristina Munteanu, din comuna Copălău, au fost căsătoriţi timp de 20 de ani, însă anul trecut femeia a cerut un ordin de protecţie şi l-a obţinut de la instanţă. Ordinul a fost dat iniţial pentru o perioadă de șase luni, iar apoi a fost prelungit cu încă șase luni.

La începutul lunii august a expirat ordinul de protecţie care îl impiedica pe bărbat să se apropie de soţie la o distanţă mai mică de 100 de metri. Cu o seară înainte ca soțul să se întoarcă acasă, femeia a devastat casa şi a plecat.

like facebookFostul soţ a chemat Poliţia să constate ce s-a distrus şi a spus că îi va formula o plângere pentru distrugere. Femeia a distrus gopodăria făcută împreună cu soţul ei şi casa unei bunici a bărbatului care ar fi trebuit să fie îngrjită de cei doi. A luat animalele, materiale de construcţii, electrocasnice, mobilă până şi scândura de pe poduri.

” A vrut să facă de râs. Nu s-a îngrijit de gospodărie şi eu nu aveam cum să vin să îngrijesc pentru că aveam interdicţie. Am socotit şi pagubele ajung la 43.000 de lei. Am avut un şoc când am intrat şi am chemat poliţia să constate ceea ce s-a luat şi s-a distrus. A obţinut un ordin de protecţie, dar nu are nici un certificat medico legal, din contră eu am după ce m-a lovit cu o furcă în cap”, susţine bărbatul.

Acesta a mai adăugat că de fapt femeia i-a fost infidelă şi de acolo au pornit neînţelegerile.

„- O faptă gravă cere o sancțiune pe măsură. Nu vom rămâne în pasivitate vis-a-vis de o asemenea conduită infracțională de Ev Mediu. Suntem îndreptățiți a ne adresa organelor de urmărire penală pentru a putea obține o soluție conformă cu adevărul, menită să pună capăt acestei nedreptăți și acestor urmări nefaste suferite de clientul meu. Pe această cale procesuală vom putea obține și repararea prejudiciului estimat de clientul meu la valoarea de 43.000 lei.
Într-o situație de o asemenea gravitate sunt îndreptățit să cred că pentru fosta soție a clientului meu singurul remediu al conduitei acesteia este legea penală, cu atât mai mult cu cât, din informațiile pe care le dețin până în prezent, nu se află la prima abatere de acest tip.
Este trist să constatăm că în secolul XXI se pot comite asemenea fapte reprobabile „, a declarat avocatul Eduard Luca.

 

 

 

2 thoughts on “FOTO I-a distrus casa soțului de care a divorţat. Cum arată acum gospodăria!

  1. Acest stagiar vorbeste despre divort , el cum a procedat a furat bani de la nunta , bratara si inelul de logodna ,ce pare aveti ,el este capabil , domnilor ziaristi nu va patati pagina cu asa ceva …. El a luat bani din casa socrilor in timp ce sotia era la servici.

  2. Acest stagiar vorbeste despre divort , el cu a procedat a furat bani de la nunta , bratara si inelul de logodna, ce parere aveti , el este capabil , domnilor ziaristi nu va patati pagina cu asa ceva… El a luat bani din casa socrilor in timp ce sotia era la servici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *